Acordarea ajutoarelor de minimis pentru investitiile realizate de IMM – HG nr. 453/2013

 

Hotararea Guvernului nr. 453/2013 pentru modificarea si completarea anexei la Hotararea Guvernului nr. 274/2013 pentru acordarea ajutoarelor de minimis pentru investitiile realizate de intreprinderile mici si mijlocii a fost publicata in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 424, din 12 iulie 2013.

IMMIn temeiul art. 108 din Constitutia Romaniei, republicata,

Guvernul Romaniei adopta prezenta hotarare.

Articol unic.— Anexa la Hotararea Guvernului nr. 274/2013 privind acordarea ajutoarelor de minimis pentru investitiile realizate de intreprinderile mici si mijlocii, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 305 din 28 mai 2013, se modifica si se completeaza dupa cum urmeaza:
1. La articolul 1, litera h) se modifica si va avea urmatorul cuprins: „h) constructie — cladire cu urmatoarele destinatii: industriala, invatamant, stiinta, cultura si arta, ocrotirea sanatatii, asistenta sociala, cultura fizica si agrement, precum si prestarea altor servicii, in care se desfasoara activitatea pentru care se solicita finantarea;”.
2. La articolul 2 alineatul (1), literele a) si b) se modifica si vor avea urmatorul cuprins: „a) realizarea de constructii noi cu urmatoarele destinatii: industriala, invatamant, stiinta, cultura si arta, ocrotirea sanatatii, asistenta sociala, cultura fizica si agrement, precum si prestarea altor servicii, in vederea desfasurarii activitatii pentru care s-a solicitat finantare;
b) achizitia de constructii cu urmatoarele destinatii: industriala, invatamant, stiinta, cultura si arta, ocrotirea sanatatii, asistenta sociala, cultura fizica si agrement, precum si prestarea altor servicii, in vederea desfasurarii activitatii pentru care s-a solicitat finantare;”.
3. La articolul 2, dupa alineatul (7) se introduce un nou alineat, alineatul (71), cu urmatorul cuprins: „(71) in cazul achizitionarii de constructii prevazute la alin. (1) lit. b), se iau in considerare doar cladirile in care se desfasoara activitati industriale, de invatamant, stiinta, cultura si arta, ocrotirea sanatatii, asistenta sociala, cultura fizica si agrement, precum si alte activitati de prestari servicii.”

Citeste textul integral pe avocatnet.ro

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie