Condmag s-a asociat cu Inspet Ploiesti pentru un contract de 56 de milioane de euro cu Romgaz Medias

 

Condmag s-a asociat cu Inspet Ploiesti pentru un contract de 56 de milioane de euro cu Romgaz Medias

romgazCompania Condmag Brasov a câstigat, în parteneriat cu Inspet Ploiesti, un contract de 240 de milioane de lei(56 de milioane de euro) cu societatea nationala de gaze Romgaz pentru lucrarea Instalatie uscare si comprimare gaze la depozitul de gaze de la Sarmasel. Acordul dintre Condmag si Ispet presupune ca 60% din valoarea lucrarii sa revina Condmag, restul de compania ploiesteana.

Circa 17 milioane de lei reprezinta cheltuieli neprevazute. Durata de executie este de doi ani de la prinirea ordinului de începere.

Condmag si Dafora sunt cele doua companii „fanion” ale magnatului medie;ean Gheorghe Calburean. Majoritatea contractelor derulate de cele doua companii se fac cu societati de stat precum Romgaz si Transgaz. Ambele companii sunt listate la Bursa si au afaceri anuale de sute de milioane de euro.

Romgaz este cea mai mare companie din portofoliul statului român. Anul trecut, a înregistrat afaceri de circa 1,4 miliarde de euro si un profit de aproape 300 de milioane de euro.economica.net

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie