Televiziunile AXN Black si AXN White vor inlocui AXN Sci-Fi si AXN Crime din luna octombrie

 

Sony Pictures Television (SPT) Networks va lansa televiziunile AXN Black si AXN White în România, în luna octombrie, acestea urmând sa înlocuiasca AXN Sci-Fi si AXN Crime, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

telecomandaÎn afara de România, AXN Black si AXN White vor fi lansate în luna octombrie si în Polonia, Ungaria, Bulgaria, Republica Ceha si Slovacia.

„AXN reprezinta unul dintre liderii canalelor de filme si seriale din regiunea central-europeana, astfel ca suntem încântati sa introducem doua noi canale marca AXN în teritoriu. Lansarea reflecta angajamentul nostru de a oferi publicului cele mai bune produse si continutul potrivit pentru operatorii de cablu si audienta din România. Cea mai recenta dezvoltare a portofoliului AXN dezvolta semnificativ spectrul ofertei de programe, de la eroii actiunii în ritm alert pe AXN Black la povestile personajelor inspirationale pe AXN White”, a declarat John Rossiter, director general al Sony Pictures Television Networks pentru Europa Centrala.

AXN Black si AXN White vor înlocui televiziunile AXN Sci-Fi si AXN Crime în România, „încorporând cele mai bune seriale sci-fi si de investigatie în noile canale, alaturi de oferta extinsa de programe”.

AXN White va difuza în primetime seriale si filme americane si europene, precum „The Client List”, „Grand Hotel”, „Eat, Pray, Love”, iar dupa-amiaza seriale precum „More than Anything”, „Life Lines” si „Heartland”.

AXN Black va transmite programe de actiune, seriale si emisiuni. Serialele principale difuzate pe AXN Black vor fi „Spartacus”, „Primeval New World”, „No Limit” (Luc Besson) si „Justified”. Printre emisiunile difuzate în primetime, acces prime si weekenduri se vor numara „Black Gold”, „Duck Commander” si „Hero”.

AXN White a fost lansat în 2008 în Portugalia, în timp ce AXN Black a început sa emita în 2011 în aceeasi tara.

Dupa înlocuirea televiziunilor AXN Crime si AXN Sci-Fi, portofoliul SPT Networks în România va include AXN, AXN Spin, AXN White si AXN Black.

În prezent, în România, televiziunile AXN Crime si AXN Sci-fi se regasesc în grilele operatorilor RCS&RDS, Romtelecom, UPC, Focus Sat, Digital Cable Systems, Next Gen Communication si în grilele mai multor operatori de cablu mai mici, dupa cum au declarat pentru MEDIAFAX reprezentantii SPT.

AXN difuzeaza seriale si filme din catalogul Sony Pictures, precum si de la alte studiouri, televiziunea fiind distribuita în retelele celor mai importanti operatori de cablu din România. Pe de alta parte, AXN Spin este o televiziune dedicata adolescentilor si tinerilor, care difuzeaza seriale, muzica, filme si evenimente speciale.

Sony Pictures Television (SPT), companie a Sony Pictures Entertainment, este unul dintre furnizorii principali ai industriei de televiziune. Compania produce si distribuie programe pentru fiecare gen, peste tot în lume si pentru o multitudine de platforme. Pe lânga companiile sale de productie din Statele Unite, SPT are 18 companii de productie, detinute în totalitate sau în parteneriat, în 14 tari în afara Statelor Unite, cu birouri în 33 de tari. Portofoliul global SPT contine 124 de televiziuni în 159 de tari, ajungând astfel la mai mult de 840 milioane de abonati din întreaga lume. Madalina Cerban, mediafax.ro

Cuvinte cheie: , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie