Publicatia britanica Acquision International a desemnat Casa de Avocatura Ionescu si Sava, ca fiind firma anului in dreptul concurentei

 

Casa de Avocatura Ionescu si Sava a fost desemnata de prestigioasa publicatie britanica Acquision International „Firma Anului 2013 in Dreptul Concurentei” (Competition Law – Firm of the Year – Romania).

Casa de Avocatura Ionescu si SavaAceasta este singura distinctie acordata in domeniul dreptului concurentei unei case de avocatura romanesti de catre Acquisition International si reprezinta o recunoastere publica a performantelor echipei de avocati de la Ionescu si Sava, SCA, inregistrate in perioada 2012-2013.

Cel mai important criteriu pe baza caruia este acordat acest premiu este reprezentat de numarul de voturi ale clientilor care au recomandat Casa de Avocatura Ionescu si Sava, coroborat cu un volum consistent de cercetare si analiza desfasurat de echipa prestigioasei publicatii.

Intre cele mai importante proiecte derulate recent in domeniul dreptului concurentei de Casa de Avocatura Ionescu si Sava se numara asistarea unui producator auto pe aspecte legate de achizitia unei filiale din Romania, asistarea mai multor producatori din domeniul farmaceutic in investigatia utila de cunoastere a pietei farmaceutice initiata de Consiliul Concurentei in acest an, asistarea unui fond de investitii chinez in ceea ce priveste achizitia mai multor entitati in domeniul produselor electrocasnice si comert electronic din Romania sau cursurile de pregatire oferite clientilor cu privire la reglementarile aplicabile in domeniul concurentei.

Premiile din acest an ale publicatiei Acquisition International evidentiaza peste 100 de castigatori din peste 130 de regiuni ale lumii.

„Credem ca aceasta distinctie vine in principal ca o recunoastere a activitatii noastre din ultimul an, in domeniul dreptului concurentei pentru mari clienti din industria farmaceutica si din sectorul auto.

Resimtim aceasta recunoastere si prin volumul din ce in ce mai mare de clienti internationali care ne solicita serviciile, ce provin din regiuni mari emitatoare de capital, cu interese de business in Romania – precum China, Rusia sau India”, declara Radu Ionescu, managing partner, Casa de Avocatura Ionescu si Sava. Georgiana Matache, infolegal.ro

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie