Primele retineri de persoane in cazul de evaziune fiscala a BCR Asigurari de Viata, s-au efectuat la Targu-Mures

 

Un numar de 18 persoane, între care zece angajati ai BCR Asigurari de Viata, au fost retinute în cazul de evaziune fiscala cu un prejudiciu estimat la sase milioane de euro pentru o perioada de sapte luni, urmând ca joi sa fie duse în instanta cu propunerea de arestare preventiva.

CatuseSeful DIICOT Mures, Alin Lazar, a declarat, joi, ca în urma audierilor care au avut loc în ultimele doua zile s-a luat masura retinerii pentru 24 de ore în cazul a 18 persoane, zece dintre acestea fiind angajate la BCR Asigurari de Viata.

Potrivit lui Lazar, în cazul tuturor celor 18 persoane a fost formulata propunere de arestare preventiva, care va fi judecata la Tribunalul Mures joi dupa-amiaza.

De asemenea, procurorii au decis instituirea sechestrului pe conturile a zeci de firme din cele 112 implicate în acest caz de evaziune fiscala.

Un numar de 166 de perchezitii au avut loc, marti, în Bucuresti si în 26 de judete, la locuinte si la sediile a 112 firme, precum si la sediile unor filiale ale BCR Asigurari de Viata, pentru destructurarea unei grupari specializate în evaziune fiscala. Ela Giurgea, mediafax.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie