Modificarea Statutului UNEJ si al profesiei de executor judecatoresc

 

Hotararea Uniunii Nationale a Executorilor Judecatoresti nr. 10/2013 pentru modificarea Statutului Uniunii Nationale a Executorilor Judecatoresti si al profesiei de executor judecatoresc, aprobat prin Hotararea Congresului Extraordinar al Uniunii Nationale a Executorilor Judecatoresti nr. 19/2010 a fost publicata in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 406, din 5 iulie 2013.

Uniunea Nationala a Executorilor Judecatoresti, UNEJAvand in vedere desfasurarea lucrarilor Congresului XII al Uniunii Nationale a Executorilor Judecatoresti din 17 mai 2013, care este legal constituit, in conformitate cu prevederile art. 31 alin. (2) din Legea nr. 188/2000 privind executorii judecatoresti, republicata, cu modificarile ulterioare, ale art. 95 alin. (5) din Regulamentul de punere in aplicare a Legii nr. 188/2000 privind executorii judecatoresti, aprobat prin Ordinul ministrului justitiei nr. 210/2001, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si art. 18 alin. (1) lit. a) si alin. (2) din Statutul Uniunii Nationale a Executorilor Judecatoresti si al profesiei de executor judecatoresc, aprobat prin Hotararea Congresului Extraordinar al Uniunii Nationale a Executorilor Judecatoresti nr. 19/2010, cu modificarile si completarile ulterioare, in vederea corelarii Statutului Uniunii Nationale a Executorilor Judecatoresti si al profesiei de executor judecatoresc cu prevederile: Legii nr. 188/2000, republicata, cu modificarile ulterioare, ale Regulamentului de punere in aplicare a Legii nr. 188/2000 privind executorii judecatoresti, aprobat prin Ordinul ministrului justitiei nr. 210/2001, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si cu prevederile art. 669 alin. (3) pct. 7 din Legea nr. 134/2010 privind Codul de procedura civila, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare,

Congresul Uniunii Nationale a Executorilor Judecatoresti adopta prezenta hotarare.

Art. I. — Statutul Uniunii Nationale a Executorilor Judecatoresti si al profesiei de executor judecatoresc, aprobat prin Hotararea Congresului Extraordinar al Uniunii Nationale a Executorilor Judecatoresti nr. 19/2010, publicat in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 713 din 26 octombrie 2010, cu modificarile si completarile ulterioare, se modifica dupa cum urmeaza:
— Articolul 32 va avea urmatorul cuprins:
„Art. 32. — Alegerea presedintelui, a vicepresedintelui si a reprezentantilor in Consiliul Uniunii si in Consiliul de disciplina al Camerei, precum si a membrilor Colegiului director al Camerei se face de Adunarea generala a Camerei prin vot secret, cu majoritate simpla, dintre membrii Camerei cu o vechime neintrerupta in activitatea de executor judecatoresc de cel putin 7 ani si care indeplinesc conditiile prevazute de art. 15 lit. c) din lege.”

Art. II. — Prezenta hotarare se publica in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, si intra in vigoare de la data publicarii.

Art. III. — Compartimentele secretariat, juridic si informatic ale Uniunii Nationale a Executorilor Judecatoresti, precum si secretariatele camerelor executorilor judecatoresti vor urmari ducerea la indeplinire a prevederilor prezentei hotarari.

Presedintele Uniunii Nationale a Executorilor Judecatoresti,
Cristian Mihai Jurchescu
Bucuresti, 17 mai 2013.
Nr. 10.
avocatnet.ro

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie