UPC a lansat o aplicatie prin care pot fi urmarite simultan 12 televiziuni

 

UPC România a anuntat, marti, lansarea unui nou serviciu interactiv, Zone Tematice, disponibil tuturor clientilor de televiziune digitala care detin un media-box, prin intermediul caruia pot fi urmarite simultan 12 televiziuni.

upsPotrivit unui comunicat remis MEDIAFAX, construita pe platforma digitala interactiva UPC, aplicatia vine în sprijinul clientilor care îsi doresc sa nu piarda nimic din continutul TV preferat. Acestia pot urmari simultan, într-un singur ecran, 12 televiziuni si pot alege usor programul care îi intereseaza, direct din aplicatie.

„Studiile ne arata ca românii îsi doresc sa fie la curent cu tendintele în tehnologie, ca exista un segment bine definit, în crestere, care adopta rapid noile tehnologii. Acesti clienti cauta interactivitate, mobilitate, cauta sa economiseasca timp si sunt mereu dornici sa descopere ceva nou. Serviciul Zone Tematice vine în sprijinul lor si le ofera acces simultan la 12 canale TV, precum si informatii despre emisiunile care sunt difuzate si, foarte important, posibilitatea de a accesa canalul care îi intereseaza direct din aplicatie, fara a-l mai cauta în grila”, declara Bogdan Bucurei, director Managementul Produselor, UPC România.

Serviciul interactiv Zone Tematice, dezvoltat de UPC România, poate fi adaptat oricarui tip de continut TV – sport, filme, muzica, stiri, televiziuni pentru copii etc.

Conform comunicatului, recunoscând interesul crescut al clientilor TV pentru continut de calitate, educativ, prima varianta a aplicatiei UPC România este un mozaic de 12 televiziuni de documentare.

Astfel, Zona de Documentare este disponibila începând de marti clientilor de televiziune digitala care detin un media-box. Acestia pot alege mult mai rapid continutul care îi intereseaza, întrucât au 12 televiziuni documentare într-un singur ecran, sub forma unor mini-ferestre, se spune în comunicat.

Disponibila pe pozitia 300 de pe telecomanda UPC, aplicatia Zona de Documentare integreaza totodata si informatiile din ghidul electronic de programe, precum descrieri ale emisiunilor sau ora de difuzare. Cele 12 televiziuni incluse în aplicatie sunt Discovery Channel (301), National Geographic (302), ID Investigation Discovery (304), Animal Planet (306), Discovery World (307), Discovery Science (308), Travel Channel (310), Nat Geo Wild (311), History Channel (312), Viasat Explorer (314), Viasat History (315) si Viasat Nature (316).

Patru din aceste televiziuni documentare sunt incluse în pachetul de baza al UPC România, Optim HD, iar restul sunt, alaturi de alte canale documentare, incluse în pachetul Familia HD sau Maxim HD. Prin intermediul aplicatiei Zona de Documentare, clientii vor putea vedea în format mozaic toate cele 12 televiziuni într-un singur loc, iar daca doresc sa acceseze un canal ce nu este inclus în abonamentul lor actual, vor fi îndrumati catre echipa UPC pentru detalii. UPC ofera clientilor de televiziune digitala cea mai extinsa grila de canale documentare din România – 22, dintre care 7 sunt în format HD.

Zona de Documentare se alatura celorlalte patru aplicatii interactive dezvoltate de UPC România – aplicatia de votare, ghidul TV si doua aplicatii pentru optiuni suplimentare. Aplicatia de votare le ofera clientilor UPC de televiziune digitala posibilitatea de a-si sustine preferatii prin intermediul telecomenzii UPC (aplicatie disponibila pentru emisiuni precum „Vocea României” si „Românii au talent”). Cu aplicatia mobila Ghid TV UPC pentru iOS, clientii afla ce se difuzeaza la televizor, iar prin intermediul altor doua aplicatii îsi pot comanda pachetul Filmbox si telecomanda Teki.

UPC România este una dintre cele mai mari companii de telecomunicatii de pe piata locala. Compania ofera servicii de televiziune (digitala, prin satelit si analogica), internet în banda larga si telefonie în aproximativ 200 de orase. UPC România este afiliata la Liberty Global, Inc. Madalina Cerban, mediafax.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie