Omul de afaceri Mohammad Murad a investit 5 milioane de euro intr-un hotel de cinci stele la Navodari

 

Omul de afaceri Mohammad Murad, proprietarul lantului Phoenicia, va deschide sâmbata un hotel de cinci stele la Navodari, în care a investit aproximativ cinci milioane de euro si care va functiona în sistem all inclusive.

mohammad muradPhoenicia Luxury Hotel are 400 de locuri de cazare. Unitatea include camere duble, de 45 de metri patrati, si apartamente de peste 70 de metri patrati, cu doua bai.

„Phoenicia Luxury Hotel este primul hotel de pe litoralul românesc care va oferi servicii ultra all inclusive, servicii solicitate si în tara noastra de catre turisti”, se arata într-un comunicat al grupului Phoenicia transmis miercuri MEDIAFAX.

Hotelul are o suprafata de 15.000 de metri patrati construiti, care se alatura celor peste 300.000 de metri patrati construiti sau amenajati pîna în 2013 de catre Phoenicia Hotels & Resort, care a ajuns la o capacitate de cazare de peste 6.000 de locuri, dintre care 3.000 pe litoral.

Mohammad Murad mai detine, împreuna cu familia sa, fabrica de pateuri Mandy, lantul de restaurante Spring Time si a derulat în ultimii ani o serie de afaceri imobiliare, construind si vânzând peste 2.000 de apartamente.curierulnational.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie