In cazul de evaziune fiscala cu prejudiciu de 6 milioane de euro sunt implicati angajati si sefi de sucursale BCR Asigurari de Viata

 

Un numar de 21 de angajati ai BCR Asigurari de Viata, între care cinci sefi de sucursale, sunt suspectati de evaziune fiscala în dosarul cu prejudiciu de sase milioane euro produs în sapte luni si au fost ridicati, marti, când au fost facute perchezitii inclusiv la sediile a noua filiale ale firmei.

bcr asigurari de viataPotrivit unor surse din rândul anchetatorilor, noua filiale ale BCR Asigurari de Viata au fost perchezitionate, marti, de procurorii DIICOT si de politisti, fiind ridicati, în baza unor mandate de aducere, 21 de functionari, dintre care cinci cu functii de conducere, respectiv un director din Bucuresti si patru directori zonali.

Sursele citate au precizat pentru MEDIAFAX ca doua dintre filialele la care au fost facute perchezitii sunt din Bucuresti si cate una din Bihor, Cluj, Constanta, Iasi, Maramures, Sibiu si Vaslui.

Conform surselor citate, alaturi de cei 21 de functionari ai BCR Asigurari de Viata au fost ridicati si 23 de administratori ai unor societati comerciale.

Un numar de 166 de perchezitii au loc, marti, în Bucuresti si în 26 de judete, la locuinte si la sediile a 112 firme, precum si la sediile unor filiale ale BCR Asigurari de Viata, pentru destructurarea unei grupari specializate în evaziune fiscala, prejudiciul fiind estimat la sase milioane de euro. mediafax.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie