Licenta cu explozie la Iasi – Un barbat a lasat un dispozitiv explozibil intr-o sala de curs a Facultatii de Telecomunicatii din cadrul Universitatii Tehnica „Gheorghe Asachi”

 

O explozie a avut loc, luni dimineata, într-o sala de curs a Facultatii de Telecomunicatii din cadrul Universitatii Tehnica „Gheorghe Asachi”, în timpul examenului de licenta, dupa ce un barbat a intrat în sediu cu un dispozitiv exploziv, pe care le-a detonat, fara a exista victime, ministrul Mihnea Costoiu declarând ca barbatul respectiv a anuntat ca a lasat si alte bagaje cu explozibil în cladire.

politia romanaMinistrul delegat pentru Învatamânt superior, Mihnea Costoiu a spus ca barbatul a amenintat ca a lasat alte bagaje cu material exploziv în sali din cladirea veche a facultatii, care are corp comun cu Universitatea Alexandru Ioan Cuza.

Ministrul a spus ca Politia si SRI fac cercetari la fata locului, pentru ca nu se stie daca afirmatiile acestuia despre alte bagaje cu exploziv sunt sau nu reale.

Costoiu a spus ca barbatul declara ca are o problema cu Politia, nu cu cei din facultate.

Costoiu a facut aceste declaratii la intrarea în sediul central al PSD din Bucuresti, unde are loc sedinta Biroului Permanent National al acestei formatiuni.

O explozie a avut loc, luni dimineata, într-o sala de curs a Facultatii de Telecomunicatii din cadrul Universitatii Tehnica „Gheorghe Asachi”, în timpul examenului de licenta, dupa ce un barbat a intrat în sediu cu un dispozitiv exploziv, pe care le-a detonat, fara a exista victime.

Purtatorul de cuvânt al Politiei Judetene Iasi, Anca Vâjâiac, a declarat ca un barbat a intrat într-o sala de curs de la Facultatea de Telecomunicatii, unde avea loc examenul de licenta, având la el un rucsac în care se afla un dispozitiv exploziv improvizat.

Barbatul a început sa îi ameninte pe cei din sala de curs, dupa care a detonat materialul exploziv.

În urma exploziei nu a fost ranita nicio persoana.

Fascultatea de Telecomunicatii din cadrul Universitatii Tehnice „Gheorghe Asachi” unde a avut loc incidentul functioneaza în cladirea Universitatii „Alexandru Ioan Cuza”, corpul de cladire respectiv fiind evacuat, la fata locului aflându-se politisti si pirotehnisti. Mona Hera, mediafax.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie