In batalia pentru fidelitatea clientilor, operatorii de telefonie mobila se intrec in oferte

 

Orange, Vodafone si Cosmote au lansat oferta cu minunte nationale nelimitate, dar a carui operator este cea mai buna oferta de care puteti beneficia?

orange vodafone si cosmoteOrange a lansat în urma cu câteva zile abonamentul Tigru 30 care pentru 30 de euro pe luna îti ofera  minunte nationale si internationale nelimitate, SMS-uri nationale nelimitate, 5GB spatiu în Orange Cloud, acces nelimitat la muzica prin serviciul Deezer plus 1 GB de trafic la internet.

Vodafone are în oferta abonamentul RED pentru 29 de euro pe luna minute nationale si internationale nelimitate, SMS-uri nationale nelimitate, 15 GB în Vodafone Cloud,  acces nelimitat la muzica prin serviciul Zonga plus 750 de MB trafic la internet.

Cosmote are în portofoliu abonamentul No Limit, primul plan tarfar cu minute nationale nelimitate lansat în România, iar pentru 31 de euro pe luna îti ofera minute nationale si internationale nelimitate, SMS-uri nelimitate în retea, minute nelimitate catre Romtelecom, MMS-uri nelimitate în retea, apeluri video nelimitate în retea si 500 de MB trafic la internet.

Desi diferentele dintre preturi sunt nesemnificative, practic strategia operatorilor din România este sa ne faca sa renuntam sa mai avem 2 sau chiar 3 telefoane si sa ramânem clientul unei singure companii de telefonie mobila.

Ofertele sunt oarecum echilibrate desi sunt unele componente ale abonamentelor de care practic nu ar avea nevoie majoritatea clientilor, cum ar fi apeluri video nelimitate în retea, spatiu în cloud, acces gratuit la diferite servicii de muzica sau chiar MMS-uri nelimitate în retea. Singura componenta care ar fi trebuit sa fie mult mai consistenta în cazul tuturor celor trei operatori este traficul de date inclus, care în acest moment este relativ mic. economica.net

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie