200 de mii de carduri de sanatate va produce Imprimeria Nationala, pana la sfarsitul lunii iulie

 

Presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, Cristian Busoi, a declarat ca pana la sfarsitul lunii iulie, Imprimeria Nationala va produce 200 de mii de carduri de sanatate.

Card european de sanatatePrimele carduri de sanatate ar putea ajunge la romani, la inceputul toamnei, a declarat, presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, doctor Cristian Busoi.

Pana la sfarsitul lunii iulie, Imprimeria Nationala va produce 200 de mii de carduri de sanatate, iar pana la sfarsitul anului vor fi realizate 7,5 milioane.

Cardul de sanatate, care va fi inscriptionat cu datele de identificare si cele vitale al posesorului, va ajuta medicul sa ia decizia cea mai bune si va da o coerenta actului medical si va avea un rol important in situatii limita, a explicat presedintele CNAS Cristian Busoi.

Doctorul Cristian Busoi a mai precizat ca in acest moment Casa Nationala de Asigurari de Sanatate deruleaza si proiectul dosarului electronic al pacientului care va putea fi consultat on-line de catre specialisti. Georgiana Matache, infolegal.ro

Cuvinte cheie: , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie