Modernizarea infrastructurii judiciare, sustinuta de ministrul Justitiei

 

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, face apel la autoritatile locale pentru a pune in valoare palatele justitiei din teritoriu in vederea sustinerii modernizarii infrastructurii judiciare.

robert-cazanciuc”Numai instrumente legislative, indiferent de cat de bine ar fi ele elaborate, nu sunt suficiente pentru a putea vorbi despre o justitie de calitate. Avem nevoie de o infrastructura de calitate pentru o activitate decenta, avem nevoie de solemnitate, avem nevoie de infrastructura IT care sa permita preluarea cu celeritate a intregii activitati.

Cu alte cuvinte, avem nevoie de investitii’, a declarat luni, la Tulcea, ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, care a inaugurat noul sediu al instantelor tulcene.

Ministrul a mai spus ca investitiile pentru modernizarea palatelor justitiei din teritoriu vor continua anul viitor cu sprijinul UE si a facut un apel la autoritatile locale pentru a pune valoare aceste cladiri.

”Fac un apel la autoritatile locale pentru a actualiza planurile urbanistice, pentru a da valoare acestor cladiri importante pentru fiecare oras si pentru a face accesul mai usor la aceste facilitati’, a afirmat ministrul Cazanciuc.Georgiana Matache, infolegal.ro

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie