Bacalaureat 2013: Candidatii vor sustine luni proba scrisa la limba romana

 

Candidatii la examenul de bacalaureat vor sustine luni prima proba scrisa, cea la limba si literatura româna, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei Nationale.

examen bacalaureatProbele scrise vor continua marti, cu proba la limba materna pentru absolventii de liceu care apartin minoritatilor nationale si miercuri, cu cea obligatorie a profilului.

Proba scrisa la alegere a profilului si specializarii se va da pe 5 iulie, iar rezultatele vor fi afisate pe 8 iulie pâna la ora 12,00. Tot în ziua afisarii rezultatelor, pâna la ora 16,00, se vor putea depune contestatiile. Rezolvarea acestora se va face între 9 si 11 iulie, iar afisarea rezultatelor finale se va face pe data de 12 iulie.

Un elev care nu se prezinta la probele orale poate participa la probele scrise, însa, nu poate promova examenul de bacalaureat, precizeaza metodologia aprobata de MEN.

Pentru sustinerea examenului national de bacalaureat, în sesiunea iunie – iulie, s-au înscris 187.898 de elevi.(AS – autor: Roberto Stan, editor: Mirela Barbulescu), agerpres.ro

Cuvinte cheie: , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie