ANI s-a sesizat in privinta averii unui consilier din MTS. Diferenta intre averea dobândita si veniturile realizate, de peste 108.000 de euro

 

Agentia Nationala de Integritate (ANI) a constatat existenta unei diferente de peste 108.000 de euro între averea dobândita si veniturile realizate în anii 2008 si 2010 de catre Adriana Vladeanu, în perioada ocuparii functiei de consilier superior în Ministerul Tineretului si Sportului (MTS).

Agentia Nationala pentru IntegritatePotrivit unui comunicat remis miercuri de ANI, în 2008 si 2010, Adriana Vladeanu a realizat, împreuna cu sotul ei, Vladeanu Andrei, venituri salariale în cuantum de 299.311,13 lei, iar modificarile patrimoniale intervenite în aceeasi perioada au fost în cuantum de 727.118,83 lei, rezultând o diferenta nejustificata de 427.807,70 lei (aproximativ 108.584 de euro).

ANI precizeaza ca, în acest caz, a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curtii de Apel Bucuresti, în vederea începerii actiunii de control cu privire la modificarile patrimoniale intervenite si veniturile realizate de catre Adriana Vladeanu, împreuna cu sotul sau, în perioada exercitarii functiei publice de consilier superior în cadrul Ministerului Tineretului si Sportului.

Sursa citata mai precizeaza ca Adriana Vladeanu a fost informata despre declansarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum si drepturile de care beneficiaza – de a fi asistata sau reprezentata de un avocat si de a prezenta date sau informatii pe care le considera necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. Ea a depus la dosarul de evaluare doua puncte de vedere, în exercitarea dreptului la aparare. mediafax.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie