Marcel Prodan, fostul manager al Alexandrei Stan, este audiat la DNA Constanta

 

Marcel Prodan, fostul manager al Alexandrei Stan, este audiat astazi la Serviciul teritorial Constanta al DNA, în dosarul în care este acuzat de santaj dupa ce a batut-o pe artista, în urma cu zece zile.

marcel prodanDosarul în care Marcel Prodan este acuzat de santaj a fost instrumentat de Parchetul Judecatoriei Constanta, care si-a declinat competenta catre DNA, în conditiile în care barbatul este administratorul unei societati comerciale si, potrivit legii, cazul intra în compententa procurorilor anticoruptie. Fostul manager al Alexandrei Stan a fost citat la DNA Constanta pentru astazi la prânz, când s-a prezentat la audieri. El a mai fost citat si la Politia Judeteana Constanta pentru a da declaratii, saptamâna trecuta, însa nu s-a prezentat, scrie Cuget Liber Constanta.

Cântareata Alexandra Stan a fost internata, saptamâna trecuta, la spitalul din Medgidia, dupa ce a fost batuta de managerul ei artistic, Marcel Prodan, scrie Mediafax. Avocatul Alexandrei Stan a depus, în urma cu o saptamâna, o plângere penala la Parchetul Judecatoriei Constanta împotriva managerului ei artistic, Marcel Prodan, pentru santaj.

În plângerea respectiva, Alexandra Stan îl acuza pe Marcel Prodan ca în zilele de 14 si 15 iunie a amenintat-o si a lovit-o pentru a o determina sa renunte la pretentiile materiale solicitate ca urmare a prestatiilor sale artistice si încasate de societatea al carei administrator este barbatul.

Dosarul Alexandrei Stan este în atentia Directiei Nationale Anticoruptie, înca de joi, 20 iunie, lucru confirmat de Sorin Constantinescu, seful structurii teritoriale. Dosarul ne-a fost declinat de catre Parchetul Judecatoriei Constanta, întrucât în cauza sunt elemente de santaj prevazute de art.13 din Legea 78, a precizat seful DNA Constanta, Sorin Constantinescu pentru Replica de Constanta. Conform articolului mentionat de seful DNA Constanta, partea cercetata – impresarul Marcel Prodan – are si calitatea de administrator al firmei care manageria activitatea muzicala a Alexandrei Stan, cea care a formulat plângerea. Prejudiciul estimat în acest dosar se ridica la 10 mii de euro. Acestia ar fi banii de la care, alaturi de alte motive, au condus la scandalul între Alexandra Stan si impresarul ei, Marcel Prodan. Amintim ca Alexandra Stan a fost batuta de impresar, însa artista a depus plângere pentru santaj, lucru relevant si în comunicatul transmis presei de catre Parchetul de pe lânga Înalta Curte de Casatie si Justitie: Pe rolul Parchetului de pe lânga Judecatoria Constanta s-a constituit, în data de 18.06.2013, o cauza penala ca urmare a plângerii penale formulata de catre artista S.A.I. împotriva managerului ei artistic sub aspectul savârsirii infractiunii de santaj. Din continutul plângerii se retine ca, pe fondul unor neîntelegeri preexistente, partea vatamata a fost amenintata si lovita, în zilele de 14 si 15.06.2013, de catre faptuitor, pentru a o determina pe aceasta sa renunte la pretentiile materiale solicitate ca urmare a prestatiilor sale artistice si încasate de societatea al carei administrator acesta era. Ulterior, Parchetul a declinat dosarul DNA, considerând ca este de competenta acestei institutii sa instrumenteze cazul. Conform unor surse, împotriva lui Marcel Prodan a început deja urmarirea penala.realitatea.net

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie