Ghidul solicitantului pentru implementarea POSDRU 2007–2013 a fost aprobat de Ministerul Muncii

 

In Monitorul Oficial nr. 367 din 20 iunie 2013 a fost publicat Ordinul nr. 1110/2013 al ministrului Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice privind aprobarea Ghidului solicitantului – Conditii specifice pentru cererea de propuneri de proiecte de tip strategic nr. 126 pentru implementarea Programului operational sectorial „Dezvoltarea resurselor umane 2007–2013“.

Ministerul MunciiIn cadrul actului normativ se arata:

Se aproba Ghidul solicitantului – Conditii specifice pentru cererea de propuneri de proiecte de tip strategic nr. 126 „Schema de garantie pentru tineri“, prevazut in anexa care face parte integranta din prezentul ordin.

Anexa se publica in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 367 bis, care se poate achizitiona de la Centrul pentru relatii cu publicul al Regiei Autonome „Monitorul Oficial“, Bucuresti, sos. Panduri nr. 1.

Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, prin Directia Generala Autoritatea de Management pentru Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane, va duce la indeplinire prevederile prezentului ordin. Georgiana Matache, infolegal.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie