Bacalaureat 2013: In intervalul 25-28 iunie, candidatii sustin evaluarea competentelor lingvistice intr-o limba de circulatie internationala

 

Candidatii la prima sesiune a examenului de bacalaureat sustin de marti si pâna vineri, 28 iunie, proba de evaluare a competentelor lingvistice într-o limba de circulatie internationala, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei Nationale.

examen bacalaureat1Probele scrise ale examenului de bacalaureat vor începe în data de 1 iulie cu limba si literatura româna, care va fi urmata în 2 iulie de proba la limba materna si în 3 iulie de proba obligatorie a profilului.

Proba scrisa la alegere a profilului si specializarii se va da pe 5 iulie iar rezultatele vor fi afisate pe 8 iulie pâna la ora 12,00. Tot în aceeasi zi pâna la ora 16,00 se vor putea depune contestatiile. Rezolvarea acestora se va face între 9 si 11 iulie iar afisarea rezultatelor finale pe data de 12 iulie.

Un elev care nu se prezinta la probele orale poate participa la probele scrise, însa nu poate promova examenul de bacalaureat, precizeaza metodologia aprobata de MEN.

Pentru sustinerea examenului national de bacalaureat în sesiunea iunie – iulie s-au înscris 187.898 de elevi.(AS – autor:Roberto Stan, editor: Karina Olteanu), agerpres.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie