Parchetul General s-a sesizat din oficiu in cazul accidentului din Muntenegru

 

Parchetul General s-a sesizat din oficiu în cazul accidentului din Muntenegru, soldat cu decesul si ranirea mai multor cetateni români, si va cere autoritatilor muntenegrene sprijinul pentru efectuarea anchetei.

parchetul general„Parchetul General se sesizeaza din oficiu sub aspectul savârsirii infractiunii de ucidere din culpa în cazul accidentului din Muntenegru si va cere sprijinul autoritatilor din Muntenegru pentru efectuarea anchetei”, a declarat luni, pentru AGERPRES, Simona Frolu, purtatorul de cuvânt al PÎCCJ.

Potrivit unor surse judiciare, procurorii vor cere Politiei Rutiere verificari în ceea ce priveste firma care a efectuat transportul.

Un numar de 18 persoane si-au pierdut viata în tragicul accident din Muntenegru, acestea aflându-se într-un autocar în care erau pasageri români si care s-a prabusit într-o prapastie, potrivit ultimului bilant transmis luni de celula de criza organizata la nivelul Ministerului Afacerilor Externe. (AS-autor:Madalina Cochinescu, editor: Karina Olteanu), agerpres.ro

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie