Din „ring” in instanta. Alexandra Stan si Marcel Prodan se lupta pentru brandul „Mr. Saxobeat”

 

Marcel Prodan, managerul care a batut-o pe Alexandra Stan, pregateste o noua razbunare la adresa artistei. Dupa ce managerul a lasat-o fara dreptul de a interpreta piesa Mr. Saxobeat, acum acesta ar vrea sa lanseze o artista cu numele de Alexandra Stan.

alexandra stan vs marcel prodanLegea nu este întotdeauna în favoarea artistului, Marcel poate face aroganta suprema de a lansa o noua solista cu numele “Alexandra Stan”, din punct de vedere legal fiind perfect acoperit, in aceasta situatie.

Desi totul pare destul de alambicat, situatia a fost lamurita de catre Mihai Traistariu,  pentru WOWbiz.ro: “Numele din buletin nu ti-l poate lua nimeni, chiar daca este folosit si ca nume de scena. Pe Alexandra Stan asa o cheama in acte, deci poate sta linistita. Marcel nu are cum sa ii interzica sa mai cante sub aceasta titulatura, legislatia si OSIM-ul nu l-ar sprijini in acest demers. In schimb, el are tot dreptul sa lanseze o noua solista cu numele Alexandra Stan.”

Alexandra Stan ar putea ajunge falita. O noua lovitura primita

Razboiul se da acum in termeni juridici, iar miza este mare. O suma colosala chiar si de ordinul milioanelor de euro ce pot proveni din exploatarea marcii „Mr. Saxobeat” pe care se vor bate in instanta firma lui Marcel Prodan, care se ocupa de management si Cosmin Basasteanu nimeni altul decat saxofonistul cu care Alexandra aparea in concerte si care isi revendica brandul „Mr. Saxobeat”.

Instanta Tribunalului Bucuresti a luat deja o hotarare, anuland inregistrarea marcii Mr. Saxobeat cu numar de depozit M201105892 inregistrata la OSIM in favoarea lui Cosmin Basasteanu. Mai mult, judecatorii au obligat OSIM sa radieze din Registrul National al Marcilor marca Mr. Saxobeat, scrie Cancan.ro citand surse care cunosc dosarul.

Basasteanu e decis sa nu cedeze si ataca hotararea, iar daca instantele din Romania nu ii dau dreptate va merge la CEDO si va cere despagubiri de la Alexandra si de la impresarii ei.realitatea.net

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie