Procurorii DNA au dispus neinceperea urmaririi penale a lui Gigi Becali, in dosarul cu Adrian Mititelu

 

Gigi Becali a scapat de procesul cu Adrian Mititelu, procurorii dispunând neînceperea urmaririi penale a patronului Stelei în dosarul în care patronul Universitatii Craiova îi cerea despagubiri de 27 de milioane de euro.

gigi becaliÎn urma cu doi ani, când Universitatea Craiova a fost dezafiliata de FRF, fratii Florin si Mihai Costea au ajuns la Steaua. Patronul Adrian Mititelu l-a dat atunci în judecata pe Gigi Becali, cerându-i despagubiri de 27 de milioane de euro, suma reprezentând clauzele de reziliere ale contractelor celor doi fotbalisti. Mititelu sustinea ca Becali a profitat de dezafilierea Universitatii pentru a-i aduce pe Florin si Mihai Costea în Ghencea.

Dupa dezafilierea Universitatii Craiova, noua cluburi au profitat si au transferat jucatori olteni liberi de contract: Steaua, Dinamo, Astra, Petrolul, Gaz Metan, FCM Târgu Mures, FC Râmnicu Vâlcea, UTA si Alro Slatina.

Adrian Mititelu a cerut atunci despagubiri de 50 de milioane de euro tuturor acestor cluburi. „Fapta nu a fost savârsita”, au motivat procurorii, care au decis astfel neînceperea urmaririi penale împotriva lui Becali si a celorlalti patroni.gandul.info

Cuvinte cheie: , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie