Tribunalul Hunedoara a deschis procedura insolventei fata de Primaria Aninoasa

 

Tribunalul Hunedoara a dispus, luni, 17 iunie 2013, deschiderea procedurii de insolventa solicitata de Primaria Aninoasa, numind ca administrator judiciar SCP Tudor & Asociatii SPRL, care va avea onorariu egal cu indemnizatia lunara a primarului, majorata cu 30 la suta, potrivit hunedoreanul.ro.

ciocanelTermenul pentru continuarea procedurii de intrare în insolventa este 10 septembrie.

Ildiko Glaman, purtatorului de cuvânt al Tribunalului Hunedoara: “Instanta a numit administrator judiciar pe SCP Tudor&Asociatii SPRL. Primarul unitatii administrativ-teritoriale a orasului Aninoasa va pastra atributiile de ordonator principal de credite pâna la solicitarea de suspendare a atributiilor. În cinci zile, administratorul judiciar trebuie sa anunte toti creditorii mentionati în lista depusa la dosar. S-a fixat termen-limita pentru înregistrare de admitere a creantelor data de 15 august. De asemenea, s-a stabilit data de 11 septembrie 2013 termen-limita pentru verificarea crentelor, întocmirea, afisarea si comunicarea tabelului preliminar al creantelor, iar eventuale contestatii vor fi solutionate pâna în data de 28 septembrie. Termenul de afisare a tabelului definitiv cu lista creantelor va fi 9 octombrie 2013. Decizia instantei este cu drept de opozitie în 15 zile de la primirea notificarii de catre creditori si cu drept de recurs de zece zile de la comunicare”.

Primaria din Aninoasa, judetul Hunedoara, a depus, în 6 iunie 2013, la Tribunalul Hunedoara o cerere de intrare în insolventa, institutia având arierate de aproximativ sase milioane de lei catre furnizori si stat, iar viceprimarul Adrian Albescu declara ca datoriile dateaza de pe vremea fostului primar Ilie Botgros. juridice.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie