Tribunalul Bucuresti se pronunta miercuri in cazul cererii de intrerupere a pedepsei cu inchisoarea primita de George Becali

 

Magistratii Tribunalului Bucuresti (TB) se pronunta miercuri în cazul cererii de întrerupere a executarii pedepsei cu închisoarea primita de George Becali în dosarul schimbului de terenuri cu MApN, pentru savârsirea infractiunii de complicitate la abuz în serviciu.

gigi becaliLa termenul de luni, Becali a declarat ca nu doreste ca familia sa sa figureze ca motiv de întrerupere a pedepsei, spunând ca nu doreste sa fie „ipocrit”, pentru ca aceasta are bani sa se întretina.

Omul de afaceri a anulat astfel argumentele avocatilor sai, care pregatisera mai multe documente referitoare la situatia familiala si a firmelor lui Becali.

Acesta a mai spus judecatorilor ca doreste sa fie alaturi de fiica sa pe 7 iulie, când îsi va serba ziua de nastere.

Instanta urmeaza sa decida daca admite cererea de întrerupere a pedepsei primite de George Becali, însa hotarârea nu va fi definitiva.

Aparatorii sai au formulat, pe 7 iunie, o cerere de întrerupere pentru trei luni a executarii pedepsei pe care Becali o efectueaza.

De asemenea, pe 7 iunie a fost depusa si o cerere de contopire a pedepselor primite în cele trei dosare în care a fost condamnat, urmând ca instanta sa dezbata solicitarea acestuia pe 19 iunie.

Pe 4 iunie, George Becali a fost condamnat de Înalta Curte de Casatie si Justitie la trei ani de închisoare pentru dare de mita si fals în înscrisuri sub semnatura privata în dosarul „Valiza”.

De asemenea, el a fost condamnat, pe 20 mai, la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu MApN, pentru savârsirea infractiunii de complicitate la abuz în serviciu.

George Becali a mai primit, în februarie 2013, trei ani de închisoare cu suspendare în dosarul privind sechestrarea de persoane, însa instanta suprema a anulat suspendarea, astfel încât condamnarea s-a transformat în trei ani de închisoare cu executare. agerpres.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie