Fostul sef al OPSPI, Remus Vulpescu, a fost numit in AGA Transgaz

 

Avocatul Remus Vulpescu, fost sef al Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii în Industrie (OPSPI), a fost numit la sfârsitul lunii mai ca reprezentant al Ministerului Finantelor Publice în AGA Transgaz Medias (TGN).

remus vulpescuVulpescu este în prezent director de cabinet al vicepremierului Daniel Chitoiu, care detine si portofoliul Finantelor.

Vulpescu a demisionat în luna octombrie a anului trecut de la conducerea OPSPI, dupa ce privatizarea Oltchim a esuat. Ulterior, el a fost membru în Consiliul de Administratie al Rompetrol Rafinare. De asemenea, Vulpescu va fi numit în viitorul Consiliu de Supraveghere al Hidroelectrica.

Alaturi de Vulpescu, în AGA Transgaz au mai fost numiti Iulian Marian Butnaru si Andra Luminita Raduica, tot din partea Ministerului Finantelor, se arata într-un comunicat al companiei de stat transmis miercuri Bursei de Valori Bucuresti.

Numirea celor trei a fost aprobata de Chitoiu printr-un ordin semnat în 28 mai.

Guvernul a decis în luna martie trecerea Transgaz, operatorul sistemului national de transport al gazelor naturale, din subordinea Ministerului Economiei în cea a Ministerului Finantelor.economica.net

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie