Consiliul de Mediere cauta mediatori voluntari pentru o ampla actiune de promovare a medierii prin distribuire de pliante

 

Consiliul de Mediere a publicat pe site un anunt cu privire la o ampla actiune de promovare a medierii prin distribuire de pliante. Mai jos gasti anuntul Consiliului de Mediere.

Consiliul de MediereConsiliul de Mediere intentioneaza ca în data de 26 iunie 2013 sa desfasoare o ampla actiune de promovare a medierii prin distribuirea de pliante informative în municipiile – resedinta de judet, centrate pe rolul medierii si pe aducerea la cunostinta publica a intrarii în vigoare la data de 1.08.2013 a textului legal.

Va rugam sa va alaturati eforturilor noastre de promovare a medierii în rândul cetatenilor si al institutiilor publice din toata tara.

În acest sens, rugam asociatiile profesionale sa se mobilizeze si pâna la data de 17 iunie, ora 16 p.m. sa trimita pe adresa de e-mail felix.ciocan@cmediere.ro o lista cu mediatorii voluntari care doresc sa participe la eveniment -unde sa fie cuprinse si nr. de telefon si adresa de e-mail a fiecaruia- . De asemenea, rugam asociatiile sa-si desemneze un reprezentant al grupului de voluntari si sa indice datele de contact ale acestuia pentru relatia cu Consiliul de Mediere.Reprezentantii desemnati de asociatii vor fi contactati în data de 18 iunie pentru stabilirea detaliilor.

În vederea desfasurarii coerente a actiunii, în judetele unde exista mai multe asociatii implicate, în urma consultarilor ce vor avea loc, actiunea se va desfasura în comun, independent de apartenenta voluntarilor. Mediatorii care independent de optiunile asociatiilor îsi vor declara disponibilitatea de a participa la actiune se vor înregistra la adresa de e-mai de mai sus, urmând sa-si furnizeze datele de contact pentru a putea fi pusi în legatura cu grupul constituit. Pentru desfasurarea în bune conditii a actiunii este nevoie orientativ de 15-20 de voluntari pentru fiecare judet.

Consiliul de Mediere, Comisia de Promovare.cmediere.ro

 

Cuvinte cheie: , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie