Procurorii propusi sefi de sectii la PÎCCJ si adjunct la DNA vor sustine interviurile pe 2 si 3 iulie

 

Procurorii propusi de ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, în vederea ocuparii unor functii de conducere din cadrul Parchetului de pe lânga Înalta Curte de Casatie si Justitie si Directiei Nationale Anticoruptie vor sustine interviurile la CSM pe 2 si 3 iulie.

csmPotrivit calendarului stabilit de Sectia de procurori a CSM, intervievarea lui Marius Iacob, propus în functia de procuror-sef adjunct al Directiei Nationale Anticoruptie, a Cameliei Sutiman, propusa ca sef al Sectiei de urmarire penala si criminalistica în cadrul Parchetului de pe lânga Înalta Curte de Casatie si Justitie, a Simonei Bradiceanu – procuror-sef Sectia de resurse umane si documentare, si a lui Ion Vasilache, propus procuror-sef al Sectiei Parchetelor Militare din cadrul PÎCCJ, va avea loc pe 2 iulie.

Pe 3 iulie, vor sustine interviul în fata Sectiei de procurori a CSM Iuliana Nedelcu, propusa procuror-sef al Sectiei Judiciare din cadrul PÎCCJ si Antonia-Eleonora Constantin, propusa adjunct al Sectiei Judiciare. Avizele CSM vor fi transmise pe 3 iulie Ministerului Justitiei.

Potrivit dispozitiilor art. 54 alin. 1 din Legea 303/2004, procurorul general al Parchetului de pe lânga Înalta Curte de Casatie si Justitie, prim-adjunctul si adjunctul acestuia, procurorul-sef al DNA, adjunctii acestuia, procurorii-sefi de sectie ai acestor Parchete, precum si procurorul-sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism si adjunctii acestora sunt numiti de presedintele României, la propunerea ministrului Justitiei, cu avizul CSM, dintre procurorii care au o vechime minima de 10 ani în functia de judecator sau de procuror, pe o perioada de trei ani, cu posibilitatea reînvestirii o singura data.agerpres.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie