In prima etapa a Programului Rabla, AFM a alocat un sfert din numarul total de tichete valorice aferente anului 2013

 

Intr-o prima etapa a Programului ‘Rabla 2013′ Administratia Fondului pentru Mediu pune la dispozitia colectorilor un sfert din numarul total de tichete valorice prevazute pentru acest an.

rabla2013In cazul epuizarii stocului de catre acestia fiind nevoie de o cerere de suplimentare, conform precizrilor facurte de catre Administratia Fondului pentru Mediu.

Conform Ghidului de finantare a Programului de stimulare a innoirii Parcului auto national, in prima etapa vor fi distribuite maximum 25% din numarul total de tichete, in functie de numarul masinilor mai vechi de 10 ani din parcurile auto judetene si tinand cont de statisticile realizate de Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor.

In situatia in care colectorii epuizeaza stocul de tichete primit initial, acestia pot depune o cerere de suplimentare la AFM, dar numai dupa consumarea voucherelor primite initial atat pentru persoanele fizice, cat si pentru persoanele juridice si operatorii economici fara personalitate juridica.

Fondul pentru Mediu mentioneaza, totodata, faptul ca distribuirea tichetelor solicitate se face din stocul disponibil la nivel national pentru persoanele fizice, pana la epuizarea acestuia si in limita stocului alocat de catre AFM. In baza cererii de distribuire depuse, Administratia poate transmite cel mult 200 de tichete, la fiecare cerere. Georgiana Matache, infolegal.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie