Protestul salariatilor de la RAT Brasov a continuat si sambata. Conducerea a sesizat instanta cu privire la legalitatea protestului

 

Protestul celor 360 de soferi ai Regiei Autonome de Transport Brasov, început vineri dimineata, continua si în cursul zilei de sâmbata.

autobuz brasovNiciun mijloc de transport în comun nu a iesit pe traseu, afectând atât locuitorii orasului, cât si pe turistii care doresc sa ajunga din Brasov în Poiana.

Potrivit unui comunicat transmis AGERPRES de Biroul de presa al RAT, sâmbata dimineata a avut loc o noua runda de discutii între conducerea Regiei si salariatii care refuza sa înceapa lucrul.

„În încercarea de deblocare a situatiei actuale, conducerea Regiei a prezentat situatia în care se afla, contextul legal existent si a solicitat angajatilor reluarea lucrului pâna la solutionarea cererilor existente pe cale legala. Din pacate, discutia din dimineata zilei de sâmbata nu a dus la niciun rezultat. În aceste conditii, conducerea RAT asteapta decizia instantei judecatoresti sesizate cu privire la aspectul legalitatii protestelor din cele doua zile. Conducerea RAT solicita si pe aceasta cale clientilor sai sa înteleaga situatia existenta si îi asigura ca depune toate eforturile necesare pentru reluarea cât mai grabnica a circulatiei mijloacelor de transport în comun”, se precizeaza în comunicatul de presa. agerpres.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie