Update-ul receiverului Humax de la RCS&RDS cu probleme

 

RCS & RDS, compania lider pe piata serviciilor de televiziune si de internet din România, ofera clientilor abonati la televiziunea prin cablu si posesori ai receiverului Digi+C Humax posibilitatea sa actualizeze software-ul, însa majoritatea celor care au facut acest lucru nu îl recomanda.

receiver humax rcs rdsActualizarea la software-ul RMCNA 1.00.21 de la RMCNA 1.00.12 nu le mai permite utilizatorilor posibilitatea sa editeze canalele în sensul ca acestea nu mai pot fi sterse din lista sau rearanjate. Astfel, dupa update, toate programele gasite de receiver sunt afisate în ordinea stabilita de cei de la RCS&RDS.

Daca, spre exemplu, vrei sa sari peste anumite canale cum ar fi cele proprii ale operatorului precum Digi Craiova sau canalele maghiare nu mai ai cum. Actualizarea nu aduce astfel nimic bun celor care o fac, iar vestea proasta este ca cei care au facut-o nu mai pot face nimic. Nu se mai poate reveni la vechiul software.

Cei de la blogul de specialitate hdsatelit.blogspot.ro au gasit o modalitate de a edita canalele însa pentru cei care nu sunt specialisti chiar si explicatia oferita pe site este destul de complicata.  Pentru a accesa tutorialul celor de la HD Satelit click AICI

RCS & RDS este lider pe piata din România în furnizarea serviciilor de internet si de televiziune prin cablu si satelit si este cel mai mare furnizor alternativ de servicii de telefonie fixa. De asemenea, RCS & RDS este singura companie de telecomunicatii din România care ofera pachete complete cu 5 servicii: televiziune prin cablu sau satelit Digi TV, internet de mare viteza fix si mobil Digi Net, telefonie fixa Digi Tel si telefonie mobila Digi Mobil.capital.ro

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie