CSM vrea modificarea dispozitiilor NCPC privind executarea silita

 

In data de 4 iunie 2013 Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a luat in dezbatere Nota Directiei legislatie documentare si contencios nr. 281/1154/2013 privind Codul de procedura civila, cu referire la cartea a V-a despre executarea silita, elaborat de Uniunea Nationala a Executorilor Judecatoresti din Romania.

Executare silita2In solutia data de catre CSM se arata:

“Plenul Consiliului Superior al Magistraturii si-a insusit punctul de vedere al Directiei legislatie, documentare si contencios cu privire la proiectul de lege pentru modificarea Legii nr.134/2010 privind Codul de procedura civila, cu referire la cartea a V-a Despre executarea silita, elaborat de Uniunea Nationala a Executorilor Judecatoresti din Romania si a hotarat sesizarea Ministerului Justitiei pentru a aprecia asupra necesitatii initierii unei modificari legislative.

Pentru mai multe detalii consultati Nota Directiei legislatie documentare si contencios nr. 281/1154/2013 privind Codul de procedura civila, cu referire la cartea a V-a despre executarea silita, elaborat de Uniunea Nationala a Executorilor Judecatoresti din Romania.Georgiana Matache, infolegal.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie