Colaborare a Curtii de Conturi a Romaniei si cea a Chisinaului, pentru combaterea economiei subterane

 

Vicepresedintele Curtii de Conturi a Romaniei, Nicolae Vacaroiu, a declarat ca institutia pe care o reprezinta si Curtea de Conturi de la Chisinau vor colabora in vederea crearii unui mecanism eficient de depistare a elementelor de infractionalitate financiara, care sa permita combaterea economiei subterane.

Curtea de conturiAflat intr-o vizita la Chisinau, in fruntea unei delegatii a Curtii de Conturi de la Bucuresti, Nicolae Vacaroiu si-a exprimat satisfactia pentru faptul ca relatiile dintre Romania si Republica Moldova au intrat in normalitate dupa ultimele alegeri parlamentare.

El l-a asigurat pe presedintele Timofti ca Romania va acorda asistenta necesara pentru reformarea institutiilor statului moldovean, inclusiv a celor de audit si control, dupa cum precizeaza un comunicat difuzat de presedintia de la Chisinau.

Presedintele Nicolae Timofti a declarat la randul sau ca reformarea sistemului judecatoresc si combaterea coruptiei reprezinta o prioritate pentru autoritatile de la Chisinau. Georgiana Matache, infolegal.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie