Mentinerea arestarii preventive a lui Cristian Cioaca va fi rejudecata de Tribunalul Arges

 

Curtea de Apel Pitesti a decis, vineri, sa trimita spre rejudecare la Tribunalul Arges cauza privind starea de arest preventiv a fostului politist Cristian Cioaca, acuzat de uciderea sotiei sale Elodia Ghinescu.

cristian cioaca„Admite recursul declarat de inculpatul Cioaca Constantin Cristian, împotriva încheierii (…) pronuntata de Tribunalul Arges (…). Caseaza în parte încheierea atacata si trimite cauza spre rejudecare la aceeasi instanta de fond, în ceea ce priveste starea de arest a inculpatului”, se arata în solutia pronuntata de instanta.

Decizia completului de trei judecatori de la Curtea de Apel Pitesti este definitiva.

Tribunalul Arges a dispus, pe 28 mai, mentinerea masurii arestarii preventive în cazul lui Cristian Cioaca, urmatorul termen pe fond în dosarul de omor fiind stabilit pentru data de 25 iunie.

Cristian Cioaca este încarcerat la Penitenciarul Colibasi, unde a fost transferat pe 30 ianuarie.

Inculpatul a fost trimis în judecata de procurorii Parchetului de pe lânga Înalta Curte de Casatie si Justitie pentru savârsirea infractiunilor de omor calificat si profanare de morminte, el fiind acuzat ca si-a ucis sotia, avocata Elodia Ghinescu, în august 2007.

Cristian Cioaca se afla în arest preventiv din data de 5 decembrie 2012. agerpres.ro

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie