Gabriel Popoviciu si-a pus la bataie o firma cu afaceri de 150.000 de euro pentru un credit la Alpha Bank

 

Firma Parc Hotels, controlata de oamenii de afaceri Gabriel Popoviciu si Radu Dimofte, a gajat cu actiunile dintr-o alta firma pentru un credit luat de la Alpha Bank acum opt ani.

Gabriel Popoviciu

Gabriel Popoviciu

Asociatii Parc Hotels, Radu Dimofte (0,02%) si offshore-ul Tatika Investments Limited, în spatele caruia se afla Gabriel Popoviciu, au gajat 99,91% din firma Tourism, Hotel and Restaurant Consulting, în favoarea Alpha Bank, potrivit datelor publicate în Monitorul Oficial.

Parc Hotels, prin care sunt operate cele doua hoteluri Ramada din Capitala – Plaza si Parc, a contract un credit de 14,7 milioane de euro de la Alpha Bank în 2005.

Firma Tourism, Hotel and Restaurant Consulting ofera servicii de formare profesionala pentru industria turismului si a ospitalitatii. Societatea a avut în 2011 o cifra de afaceri de 150.000 de euro si o pierdere neta de 4.900 de euro, potrivit datelor de la Ministerul Finantelor.

Parc Hotels a înregistrat în 2011 o cifra de afaceri de 6,26 milioane de euro si un profit net de 705.000 euro. economica.net

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie