Cum incerca Dan Voiculescu sa modifice cifrele din sondaje. Dezvaluiri

 

Unul din actionarii institutului de sondare CCSB, Mihai Motoc, fost consilier al lui Dan Voiculescu, a declarat, la România TV, ca Voiculescu îl suna si îi cerea sa modifice rezultatele unor sondaje efectuate de catre institut. De asemenea, Motoc sustine ca Dan Voiculescu îi intercepta convorbirile.

dan voiculescuMotoc este unul actionarii CCSB, detinând 18%, alaturi de Camelia Voiculescu-67% si Mirel Palada-15%. Pâna în ianuarie 2012, Mihai Motoc a fost director-general al CCSB. Acesta sustine ca Dan Voiculescu a încercat de cel putin 5-6 ori sa-l convinga sa modifice date din rezultatele unor sondaje, prima tentativa având loc în 2007. „A facut presiuni, Dan Voiculescu îmi dadea personal telefon (…) Îmi cerea sa modific datele din sondaje”, a spus Motoc. Întrebat cât de mare era modificarea solicitata de catre Voiculescu, Motoc a raspuns: „Semnificativa. La alegerile din 2009 diferenta a fost în sutimi. Ce se întâmpla adaca nu aveam caracter atunci?”

Mihai Motoc a aratat ca nu a cedat niciodata presiunilor lui Voiculescu, acest lucru finalizându-se prin demisia sa din functia de director-general. „Am respectat întotdeauna meseria pe care o am. De aceea nu mai sunt administrator al companiei”, a explicat Motoc. Reactia lui Voiculescu ar fi fost destul de neeleganta. „Un limbaj pe care nu pot sa-l reproduc la televiziune”, a precizat Mihai Motoc.

De asemenea, sociologul a afirmat ca Dan Voiculescu îi înregistra convorbirile telefonice. „Am proba ca a înregistrat convorbirile lui cu mine si convorbirile mele cu alte persoane”, a declarat Mihai Motoc adaugând ca va prezenta proba acestui lucru în cursul saptamânii viitoare. „Proba mi-au oferit-o martorii afectati de aceste înregistrari”, a mai spus Motoc.

Acesta are deschise actiuni în instanta împotriva lui Dan Voiculescu din cauza unor litigii comerciale. Filip Stan, rtv.net

Cuvinte cheie: , , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie