Ce rol a avut Dumitru Dragomir in santajul dintre Antena Group si Rcs&Rds?

 

Firma RCS&RDS, care detine drepturile de transmisie a meciurilor din Liga I, a semnat un contract în valoare de 1,7 milioane de euro cu una dintre firmele detinute de presedintele LPF, Dumitru Dragomir.

Bani euro1Aceasta este una dintre informatiile compromitatoare cu care Sorin Alexandrescu, directorul Antena Group, l-ar fi amenintat pe administratorul RCS&RDS, potrivit Grupului de Investigatii Politice. Într-o interventie la România TV, Mitica Dragomir a declarat ca este „prea mic pentru lupta asta a lor, lupta elefantilor. Se lupta între ei si cred ca au gasit o chichita sa se lege si de mine”.

In scandalul de santaj în care Sorin Alexandrescu, directorul Antena Group, este cercetat penal pentru santaj, apare si numele presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, despre care se spune ca ar fi fost platit de consortiul RCS&RDS, cel care a câstigat  licitatia de transmisie a meciurilor din Liga I, în perioada 2009-2011 si 2011-2014.

În acest sens, Grupul de Investigatii Politice (GIP) a publicat documente care arata ca RCS & RDS a platit nu doar echipele din Liga I, ci si pe Dumitru Dragomir. Potrivit documentelor publicate de Grupul de Investigatii Politice, în 15 august 2009, SC BODU SRL a încheiat un contract de asociere în participatiune cu RCS & RDS. Prin acest contract, RCS & RDS platea 1,7 milioane de euro pentru a-si face publicitate la nuntile si botezurile ce urmau sa se desfasoare într-un imobil detinut de firma lui Dumitru Dragomir. Este vorba despre Crystal Palace Ballrooms, un complex luxos de sali de evenimente aflat în imediata apropiere a Palatului Parlamentului si a Pietei Unirii din Bucuresti. Complexul se afla în proprietatea SC BODU SRL, firma detinuta în totalitate de Dumitru Dragomir.

Tocmai aceasta este una dintre informatiile compromitatoare cu care Sorin Alexandrescu, directorul Antena Group, l-ar fi amenintat pe administratorul RCS&RDS si pentru care a fost retinut joi, sub acuzatia de santaj.

Dumitru Dragomir, intermediar între Antena Group si RCS&RDS

Într-o interventie la România TV, Dumitru Dragomir a declarat: „Sunt prea mic pentru lupta asta a lor, lupta elefantilor. Se lupta între ei si cred ca au gasit o chichita sa se lege si de mine. Eu n-am facut niciun contract personal cu nimeni, este un contract semnat între doua societati. Contractul s-a facut la doi ani dupa atribuirea drepturilor tv ale meciurilor din Liga I. La vremea respectiva era un consortiu, Antena 1 – RCS&RDS. Este un contract comercial, n-are nicio legatura cu persoana mea fizica. Nu trebuie sa ma bag eu în razboiul asta al lor, chiar daca ei ma invoca si pe mine”.

Dumitru Dragomir a recunoscut la România TV ca Antena Group l-a întrebat cu privire la contractul de 1,7 milioane euro semnat cu RCS&RDS. „Am primit un telefon pe aceasta tema de la domnul Alexandrescu. Nu pot sa spun ca m-a santajat. M-a notificat. Eu i-am facut un înscris si i-am trimis… De fapt, Matiescu, care este directorul general la Antena, stia tot ce s-a întâmplat în consortiu”, a spus Dragomir, care a recunsocut ca Sorin Alexandrescu i-a cerut sa intervina în relatia dintre Antena Group si RCS&RDS.

Astfel, Dragomir trebuia sa îi spuna unui reprezentant de la RCS&RDS sa mearga sa se întâlneasca cu reprezentantii Antenelor, dupa ce mai multe posturi apartinând Antena Group au fost scoase din grila operatorului de cablu.

Directorul Antena Group, RIDICAT de DNA. Sorin Alexandrescu este CERCETAT PENAL pentru SANTAJ

Directorul Antena TV Group, Sorin George Alexandrescu, este cercetat penal pentru santaj. Seful Antena Group a fost ridicat, joi, de procurorii DNA, informeaza România TV.

Din  rezolutia de începere a urmaririi penale întocmita de procurori a rezultat ca „în perioada 16 aprilie – 24 mai 2013, Alexandrescu George Sorin, director general al ANTENA TV GROUP, a constrâns un administrator al unei societa?i comerciale sa semneze un contract în condi?ii prestabilite, impuse de inculpat, sub amenin?area ca, în caz de refuz, va da în vileag fapte presupus compromi?atoare pentru persoana în cauza. Dosarul a fost constituit ca urmare a denuntului partii vatamate”.rtv.net

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie