Prospectele de emisiune a certificatelor de trezorerie cu discont si a obligatiunilor de stat de tip benchmark aferente lunii mai

 

Ordinul Ministerului Finantelor Publice nr. 698/2013 pentru modificarea anexei nr. 2 la Ordinul ministrului delegat pentru buget nr. 559/2013 privind prospectele de emisiune a certificatelor de trezorerie cu discont si a obligatiunilor de stat de tip benchmark aferente lunii mai a fost publicat in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 298, din 24 mai 2013.

bvbIn temeiul art. 15 alin. (31) din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 96/2012 privind stabilirea unor masuri de reorganizare in cadrul administratiei publice centrale si pentru modificarea unor acte normative, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 71/2013, cu modificarile ulterioare ministrul delegat pentru buget emite urmatorul ordin:

Art. I. — Articolul 1 din anexa nr. 2 „Prospect de emisiune a obligatiunilor de stat de tip benchmark lansate in luna mai 2013” la Ordinul ministrului delegat pentru buget nr. 559/2013 privind prospectele de emisiune a certificatelor de trezorerie cu discont si a obligatiunilor de stat de tip benchmark aferente lunii mai 2013, publicat in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 252 din 7 mai 2013, se modifica si va avea urmatorul cuprins:

„Art. 1. – In vederea finantarii deficitului bugetului de stat si refinantarii datoriei publice in luna mai 2013, Ministerul Finantelor Publice anunta redeschiderea emisiunilor de obligatiuni de stat de tip benchmark cu scadenta la 5, 10 si 15 ani, precum si organizarea de sesiuni suplimentare de oferte necompetitive (SSON)

Vezi tabel aici

*) In conformitate cu prevederile Ordinului ministrului economiei si finantelor nr. 2.231/2008 privind titlurile de stat ce urmeaza a fi tranzactionate si pe piata reglementata administrata de Societatea Comerciala «Bursa de Valori Bucuresti» – S.A., aceste serii se tranzactioneaza si multan pe piata secundara administrata de Banca Nationala a Romaniei si pe piata reglementata administrata de Societatea Comerciala «Bursa de Valori Bucuresti» – S.A.”

Art. II. – Prezentul ordin se publica in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I.

p. Ministrul delegat pentru buget, Enache Jiru, secretar de stat  Bucuresti, 24 mai 2013.  Nr. 698.

avocatnet.ro.

Cuvinte cheie: , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie