Cea mai mare tranzactie IT a anului a fost asistata de Cringureanu & Partners

 

BCLAW Cringureanu & Partners prin partenerul coordonator, Bogdan Cringureanu, unul dintre cei mai ingeniosi si discreti avocati romani, specializat in drept comercial-fiscal, a marcat recent primii cinci ani de activitate independenta pe piata juridica locala.

bogdan cringureanuFirma si-a inceput activitatea in anul 2008, o data cu declansarea crizei financiare la nivel global si, depasind obstacolele, a reusit sa se adapteze rapid noi realitati, inregistrand an de an crestere, atat din punct de vedere numeric, cat mai ales in privinta complexitatii serviciilor si rezultatului financiar cu o marja constanta de doua cifre. Bogdan Cringureanu a lucrat patru ani in biroul juridic al KPMG Romania, formand impreuna cu alti colegi o noua firma care se afla acum in top 25 de jucatori din piata juridica locala. Cringureanu este aliatul si reprezentantul in Romania al firmei poloneze Lukowicz, fosta casa Deloitte Polonia, devenita prin rebranding Lawards, in urma preluarii unei alte case poloneze in luna aprilie intarind astfel echipa Lukowicz.

Local, fara un marketing agresiv, in linie cu etica profesionala si stilul personal, reprezentant al noii generatii de avocati de business, Cringureanu vorbeste rar, prin proiecte si rezultate.

Bogdan Crîngureanu: „Am sarbatorit cinci ani de independenta prin incheierea celei mai mari tranzactii IT a anului, echipa noastra oferind consultanta in proiectul de preluare a activelor Micro Labs de catre liderul pietei IT, Network One Distribution (fost Asesoft). Suntem noua generatie de avocati, iar formula de lucru independent ne-a permis sa oferim clientilor nostri o mobilitate sporita si o mai buna adaptare in piata, concentrandu-ne pe rezultat in proiectele incredintate, fara constrangeri corporatiste sau practicarea unor marje de profit nerezonabile. Suntem activi si in piata de recuperari creante, inregistrand in ultimii cinci ani o medie a colectarilor de peste 85%, precum si in domeniul litigiilor fiscale cu un randament, proiecte finalizate cu succes, de circa 80%.”

Un portofoliu de clienti din care fac parte companii internationale sau regionale, precum Caterpillar, Hitachi, LOT Airlines sau Polimex Mostostal, este indrumat si protejat juridic de o echipa solida tehnic formata din 15 specialisti in drept comercial, prin intermediul birourilor din Bucuresti, Cluj-Napoca, precum si biroul afiliat din Sofia, Bulgaria. BCLAW ofera servicii de consultanta cu precadere in sectoarele avocaturii de business, incluzand fuziuni & achizitii, concurenta, drept societar, telecomunicatii & IT, dreptul muncii, drept fiscal, penal al afacerilor, drept imobiliar, dreptul mediului, litigii & arbitraje comerciale. Cringureanu urmareste extinderea in continuare a echipei din Bucuresti, prin cooptarea a inca doi avocati.

Activitatea se desfasoara inca de la inceput in birourile Camerei de Comert si Industrie a Romaniei sub coordonarea celui mai tanar lead-partner al caselor romane de avocati, 32 de ani, si se bucura de recunoastere internationala. Publicatiile straine de specialitate (Chambers &Partners, Legal 500, Acquisition International Magazine etc.) recomanda cu regularitate firma ca facand parte din elita avocaturii de business din Romania.juridice.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie