Cele mai accesate site-uri de institutii publice. Tu de unde te informezi?

 

Mai mult de jumatate dintre români se declara utilizatori ai Internetului (52%), iar dintre acestia, doar 3% nu au posibilitatea de a accesa Internetul de acasa, potrivit unui sondaj realizat de IRES în 2011. Atunci când au nevoie sa afle informatii administrative despre un domeniu sau altul, acestia acceseaza site-urile institutiilor publice, care îi lamuresc mai mult sau mai putin, dupa caz.

internetCel mai accesat site de institutie publica din România pe luna aprilie este al Directiei Regim Permise de Conducere si Înmatriculare a Vehiculelor, cu 242.973 de vizitatori unici lunar si 4,42 milioane de vizualizari lunare.

Site-ul Ministerului Afacerilor Externe ocupa locul doi, cu 132.671 de vizitatori unici si 298.969 afisari lunare.

Pe locul trei se situeaza site-ul Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca, cu  103.874 vizitatori unici si 373.872 afisari lunare.

Pe locurile 4 si 5 se situeaza site-ul Casa Nationala de Asigurari de Sanatate si cel al Guvernul României, cu  78.864, respectiv 65.436 de yizitatori unici lunar.

Top 10 este completat de site-urile Ministerului Administratiei si Internelor, al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din România, al Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, al Politiei Capitalei si al  Ministerului Apararii Nationale. capital.ro.

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie