Ministrul Economiei,Varujan Vosganian: Cele patru strategii ale Romaniei ar trebui sa fie finalizate pana la sfarsitul anului 2013

 

Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, a declarat ca cele patru strategii ale Romaniei – pentru competitivitate, reindustrializare, strategia pentru export si cea pentru inovare – ar trebui sa fie finalizate pana la sfarsitul anului 2013.

varujan vosganianIn acelasi timp ministrul a declarat ca tinta autoritatilor este stabilita pentru jumatatea lunii noiembrie.

‘Tinta noastra pentru finalizarea celor patru strategii nationale ale Romaniei este jumatate lunii noiembrie. Acestea trebuie sa fie gata pana la finalul acestui an, avand in vedere ca urmeaza noua programare bugetara 2014 – 2020′, a afirmat Varujan Vosganian.

Oficialul a adaugat ca strategia pentru competitivitate este importanta in contextul absorbtiei fondurilor europene in urmatorii ani.

‘Strategia pentru competitivitate trebuie finalizata pana la finalul acestui an, pentru ca altfel, in contextul bugetar 2014 – 2020, iar nu vom sti pe ce fonduri europene mizam si cum le vom cheltui. Este o conditie ex-ante pentru programarea bugetara 2014 – 2020′, a afirmat Varujan Vosganian.Georgiana Matache, infolegal.ro.

Cuvinte cheie: , , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie