Uniunea Nationala a Executorilor Judecatoresti are o noua conducere

 

Vineri, 17 mai 2013, a avut loc la Bucuresti, în sala de sedinte a sediului UNEJ, Congresul al XII-lea al Uniunii Nationale a Executorilor Judecatoresti.

uniunea nationala a executorilor judecatorestiÎn cuvântul de deschidere, presedintele UNEJ, Marius Crafcenco, a prezentat o scurta trecere în revista a activitatii echipei care a condus Uniunea în perioada 2010-2013.

Lucrarile Congresului au continuat având ca obiectiv analizarea si adoptarea unor masuri referitoare la activitatea de executare silita.

În cadrul congresului, a fost prezentat raportul de activitate al Comisiei Superioare de Disciplina, bilantul Centrului National de Pregatire si Perfectionare a Executorilor Judecatoresti, raportul de activitate al Casei de Asigurari si Raspundere Civila a Executorilor Judecatoresti, raportul de activitate al Comisiei de cenzori al U.N.E.J.

Urmare a alegerilor pentru functiile de conducere ale UNEJ desfasurate în cadrul Congresului, au fost alesi:Cristian Mihai Jurchescu – presedinte UNEJ, Vasile Deacu – vicepresedinte UNEJ, Ezer Lucian – vicepresedinte UNEJ. juridice.ro.

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie