Seminar destinat judecatorilor sectiilor penale ale tribunalelor si curtilor de apel

 

Cel de-al patrulea seminar din cadrul Programului Interinstitutional de Pregatire Specializata a Judecatorilor sectiilor penale ale tribunalelor si curtilor de apel, a avut loc pe data de 20 mai 2013 la Curtea de Apel Bucuresti, având ca tema ”Protectia documentelor clasificate în procedura judiciara. Aspecte practice referitoare la expertizele audio-video, constatarile tehnico-stiintifice si perchezitiile informatice în procesul de apreciere a materialului probator în cadrul dosarelor având ca obiect infractiunile de coruptie si criminalitate informatica”.

seminarProgramul este initiat de Înalta Curte de Casatie si Justitie, cu participarea Parchetului de pe lânga Înalta Curte de Casatie si Justitie, Directiei Nationale Anticoruptie, Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, Serviciului Român de Informatii.

Au fost rostite alocutiuni de deschidere de jud. dr. Rodica Aida POPA – vicepresedintele Înaltei Curti de Casatie si Justitie, proc. Tiberiu NITU – procurorul general al Parchetului de pe lânga Înalta Curte de Casatie si Justitie, proc. Laura Codruta KOVESI – procuror sef, Directia Nationala Anticoruptie, Parchetul de pe lânga Înalta Curte de Casatie si Justitie, proc. Alina Mihaela BICA – procuror sef, Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism si jud. Lia SAVONEA – presedintele Curtii de Apel Bucuresti.

La seminar au fost invitati: jud. Adrian BORDEA – vicepresedintele CSM, jud. Nicolae Horatius DUMBRAVA – membru CSM, Dumitru COCORU – adjunct al directorului SERVICIUL ROMÂN DE INFORMATII, jud. Corina Michaela JÎJÎIE – presedintele Sectiei Penale a Înaltei Curti de Casatie si Justitie si jud. dr. Iulian Ilie DRAGOMIR – Sectia Penala, Înalta Curte de Casatie si Justitie.

La seminar au participat judecatori de la sectiile penale ale Curtilor de Apel Bacau, Cluj, Galati, Iasi, Oradea si Timisoara, precum si de la unele tribunale din raza acestora.juridice.ro

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie