Aproximativ 400 de membri ai sindicatului Hidrosind protesteaza in Piata Victoriei

 

Circa 400 de membri ai sindicatului Hidrosind protesteaza sâmbata, de la ora 11.00, în Piata Victoriei, oamenii fiind nemultumiti de modul în care Remus Borza, reprezentantul Euro Insol, administratorul judiciar al Hidroelectrica, conduce societatea.

protest sindicalisti hidrosind„Înarmati” cu fluiere si vuvuzele, oamenii scandeaza lozinci precum: „Borza, nu uita/Hidroelectrica nu este a ta”, „Ponta nu uita/Borza te va îngropa”, sau „Unitate!”.

„La protestul de astazi (sâmbata n.r) participa aproximativ 400 de sindicalisti din cadrul Hidroelectrica, dar si de la hidroserv-urile din toata tara. Oamenii sunt nemultumiti de modul în care administratorul judiciar Remus Borza conduce societatea Hidroelectrica si filialele Hidroserv, dar si de felul în care se lucreaza la noile disponibilizari din aceste zile. De asemenea, suntem împotriva noii reorganizari a Hidroelectrica (reducerea numarului de sucursale de la 13 la 8), deoarece astfel vor aparea alte disponibilizari”, a declarat Decebal Sulea, presedintele Hidrosind.

Pentru a nu fi recunoscuti de catre administratorul judiciar, o parte dintre protestatari au ales sa poarte masti imprimate cu chipul lui Remus Borza.

Potrivit lui Decebal Sulea, actiunea de protest urmeaza sa se încheie la ora 14.00, alte actiuni revendicative urmând sa fie decise la o data ulterioara.agerpres.ro.

Cuvinte cheie: , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie