Hotararea guvernamentala privind exercitarea profesiei de psiholog precum si functionarea Colegiului Psihologilor din Romania, s-a publicat in Monitorul Oficial

 

Hotararea Guvernului nr. 215/2013 pentru completarea art. 17 din Normele metodologice de aplicare a Legii nr. 213/2004 privind exercitarea profesiei de psiholog cu drept de libera practica, infiintarea, organizarea si functionarea Colegiului Psihologilor din Romania, aprobate prin Hotararea Guvernului nr. 788/2005 a fost publicata in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 271, din 14 mai 2013.

psihologIn temeiul art. 108 din Constitutia Romaniei, republicata, Guvernul Romaniei adopta prezenta hotarare.
Articol unic. – La articolul 17 din Normele metodologice de aplicare a Legii nr. 213/2004 privind exercitarea profesiei de psiholog cu drept de libera practica, infiintarea, organizarea si functionarea Colegiului Psihologilor din Romania, aprobate prin Hotararea Guvernului nr. 788/2005, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 721 din 9 august 2005, dupa alineatul (1) se introduce un nou alineat, alineatul (2), cu urmatorul cuprins: „(2) Dreptul de libera practica in specialitatea psihopedagogie speciala poate fi dobandit si de catre persoanele care au absolvit o institutie de invatamant superior de specialitate, avand diploma de licenta cu specializarea psihopedagogie speciala.”

PRIM-MINISTRU VICTOR-VIOREL PONTA
Contrasemneaza:
Ministrul educatiei nationale, Remus Pricopie
Ministrul delegat pentru invatamant superior, cercetare stiintifica si dezvoltare tehnologica, Mihnea Cosmin Costoiu
Ministrul muncii, familiei, protectiei sociale si persoanelor varstnice, Mariana Campeanu
Bucuresti, 30 aprilie 2013.
Nr. 215.
avocatnet.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie