Confederatia Nationala Rutiera anunta oprirea totala a activitatii transportatorilor, incepand cu 23 mai

 

Transportatorii rutieri vor opri total activitatea pe o perioada nedeterminata, începând de joi, 23 mai a.c,. cerând Guvernului si premierului României corectarea anomaliilor legislative actuale, eliminarea actelor de coruptie si un dialog constructiv, se arata într-un comunicat remis vineri AGERPRES de catre Confederatia Nationala Rutiera (CNR).

transportatori‘Protestul se desfasoara la nivel national, în toate judetele si va fi mediatizat în rândul patronatelor din Europa, pentru a evita blocarea transportatorilor straini în România în timpul evenimentelor. Modelul aplicat este cel al protestelor din Grecia, Spania, Franta si Italia, acolo unde transportatorii au scos cheia din contact indiferent unde se aflau vehiculele si nu au mai permis desfasurarea livrarilor de marfuri si produse pe drumurile nationale’, se arata în comunicat.

Politia Rutiera si Jandarmeria vor primi adrese oficiale din partea patronatelor implicate, pentru a sprijini desfasurarea protestului în conditii de siguranta. agerpres.ro.

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie