Concursul de promovare in functia de judecator la ICCJ s-a incheiat

 

Concursul de promovare in functia de judecator la Inalta Curte de Casatie si Justitie se desfasoara in perioada 7 ianuarie-31 mai 2013, pentru ocuparea unui numar de 29 de posturi vacante de judecator la ICCJ, anunta Institutul National al Magistraturii (INM) pe site-ul propriu. Conform calendarului de desfasurare a concursului, interviurile candidatilor in fata CSM s-au desfasurat in 15 si 16 mai, rezultatele fiind publicate deja de institutia organizatoare.

ICCJPlenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat organizarea, prin intermediul Institutului National al Magistraturii, a concursului de promovare in functia de judecator la Inalta Curte de Casatie si Justitie, decizia fiind luata in 4 ianuarie 2013, in aceeasi zi in care a fost ales si noul presedinte al institutiei.

Potrivit CSM, concursul se desfasoara in perioada 7 ianuarie-31 mai 2013, pentru ocuparea unui numar de 29 de posturi vacante de judecator la ICCJ, respectiv 7 posturi la Sectia I-a civila, 6 posturi la Sectia a II-a civila, 10 posturi la Sectia penala si 6 posturi la Sectia de contencios administrativ si fiscal.

La concurs s-au putut inscrie judecatorii si procurorii care indeplinesc conditiile minime de vechime prevazute de Legea nr. 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor, republicata, care in ultimele 3 evaluari au avut calificativul <<foarte bine>> si nu au fost niciodata sanctionati disciplinar. Conform anuntului publicat si de Inalta Curte de Casatie si Justitie pe site-ul propriu, cei interesati au putut depune dosarul de inscriere pana la 23 ianuarie 2013,  conform calendarului concursului. avocatnet.ro.

Cuvinte cheie: , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie