UE sprijina Romania in procesul de regionalizare

 

Prin organismul sau consultativ de specialitate Uniunea Europeana urmeaza sa sprijine procesul de regionalizare din Romania.

ueMinistrul dezvoltarii, Liviu Dragnea, a discutat marti, la Bruxelles, cu presedintele Comitetului Regiunilor, spaniolul Ramon Luis Valcárcel, despre formele de cooperare.

Comitetul Regiunilor si ministerul Dezvoltarii Regionale din Romania vor organiza pana in luna septembrie mai multe seminarii in Romania pe tema regionalizarii, iar presedintele Comitetului Regiunilor Ramon Luis Valcarcel a declarat, raspunzand unei intrebari pentru Radio Romania, ca expertiza pe care o are Comitetul Regiunilor va fi folosita pentru a juta Romania sa se descurce in ceea ce el a numit “labirintul care este Uniunea Europeana, pentru ca este important sa stii la ce usa sa bati” – a mai spus presedintele Ramon Luis Valcarcel.

Presedintele Comitetului Regiunilor a subliniat cat este de important sa fie acordate regiunilor atat competente sporite, dar si fonduri. Georgiana Matache, infolegal.ro.

Cuvinte cheie: , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie