Rovinieta prin SMS. Numere utilizate si tarife

 

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania impreuna cu Serviciul de Telecomunicatii Speciale si operatorul de telefonie mobila Vodafone, anunta participantii la trafic ca, incepand cu data de 13 mai 2013, a lansat serviciul prin care incasarea tarifului de utilizare a retelei de drumuri nationale din Romania pentru clientii Vodafone, se realizeaza prin intermediul serviciului de mesaje scurte – SMS, potrivit unui comunicat .

rovinieta prin smsIn conditiile in care utilizatorul nu cunoaste sau nu este sigur de categoria rovinietei ce trebuie achizitionata, are posibilitatea de a obtine aceasta informatie transmitand la numarul 7500 in reteaua Vodafone, prin SMS, textul “INFO” (tarif 5 eurocenti/SMS trimis). Pentru informatii si detalii suplimentare privind achitarea tarifului de utilizare prin intermediul serviciului de mesaje scurte – SMS, este pus la dispozitia clientilor Vodafone numarul de telefon 1761 (numar cu tarif normal în reteaua Vodafone), ce va putea fi apelat de Luni pâna Joi in intervalul orar 08:30 – 16:30 si Vineri in intervalul orar 08:30 – 14:00.

Numarul de telefon 1761 este unic, atat pentru clientii Vodafone, cat si pentru clientii Orange, operatori de telefonie mobila cu care CNADNR a încheiat conventii ce au ca obiect încasarea tarifului de utilizare a retelei de drumuri nationale din Romania, prin intermediul serviciului de mesaje scurte – SMS. juridice.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie