Pensiunea cu oferte non-conformiste. Tarife in functie de masura la pantof sau circumferinta burtii. Vezi unde se afla

 

O pensiune din judetul Sibiu le face turistilor oferte cu totul non-conformiste. Pretul unei nopti de cazare depinde de… masura de la pantof sau de circumferinta burtii. În plus, oricine poate mânca o supa gratis, daca reuseste sa prinda cocosul din gradina.

pensiune baznaDoar zece camere are pensiunea din Bazna, însa i-a mers vestea pentru ofertele sale trasnite. De un lucru, însa, sigur nu duc lipsa administratorii hanului: de idei. Camerele pensiunii nu au numere, ci nume, iar în gradina au fost construite patru casute din lemn, cu tematici diferite.

„Prima este camera cu halbe, decorata cu halbe, cea de-a doua este camera cu ceasuri. Toti cei care dorm în aceasta camera ne întreaba daca ceasurile suna. Si le spunem da, fiecare la alta ora”, a spus Cornel Aldea, proprietarul pensiunii.

Iar pentru tot acest rasfat, pretul este o surpriza în sine. „Este oferta noastra de top, în care spunem tuturor „Platesti cât vrei”, în functie de cât îti place si cât de mult esti multumit de serviciile noastre. Dam si o grila, acolo, undeva, între cât si cât, iar oamenii în general platesc partea maxima”, a mai spus proprietarul pensiunii.

Dintre toate ofertele trasnite pe care le are pensiunea din Bazna, puteti s-o alegeti pe cea care va avantajeaza cel mai mult. Eu, spre exemplu, am ales sa platesc pentru o noapte de cazare, echivalentul în lei al marimii mele de la pantof.

Printre ofertele pensiunii se mai numara si o supa gratis, daca reusesti sa-ti prinzi singur cocosul. Mai au reducere, pe 23 august, toti turistii care pot cânta macar o strofa dintr-un cântec patriotic. În plus, exista si o oferta de cazare în functie de… circumferinta taliei.

„Acum, pentru nota de plata, va trebui sa va masor. Sunteti pe acea oferta trasnita a noastra, sa va masuram. O nota valoroasa… 137!”

Pensiunea si-a pregatit deja ofertele pentru Craciun si Revelion, când turistii vor avea parte de iesiri cu carutele pe dealurile din apropiere, de vizita Mosului si de un Bal Mascat cu surprize, toate la preturi cuprinse între 650 si 1.000 de lei de persoana, pentru tot sejurul.realitatea.net

Cuvinte cheie: , , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie