Daniela Lulache este noul director general al Nuclearelectrica

 

Daniela Lulache a fost aleasa prin vot unanim director general/administrator executiv al SN Nuclearelectrica SA, mandatul urmând sa intre în vigoare din data de 15 mai 2013, a anuntat, marti, Nuclearelectrica, într-un comunicat remis AGERPRES.

daniela lulache„La recomandarea comitetului de nominalizare, prin vot unanim, Consiliul de Administratie nou desemnat al SN Nuclearelectrica SA a numit în functia de director general/administrator executiv al SN Nuclearelectrica SA pe doamna Daniela Lulache, conform Hotarârii nr. 8 din 30 aprilie 2013. Mandatul de director general intra în vigoare la data de 15 mai 2013, odata cu definitivarea formalitatilor de înregistrare la Oficiul Comertului de pe lânga Tribunalul Bucuresti”, se arata în comunicat.

Daniela Lulache este de profesie economist, fiind absolventa a Academiei de Studii Economice si a numeroase cursuri de specialitate, cu o experienta bogata în management financiar, detinând functii de conducere cu atributii complexe atât în sectorul privat, cât si în cel de stat.

De asemenea, Ionel Bucur a fost confirmat în functia de director al centralei nuclearoelectrice CNE Cernavoda, devenind, astfel, cel de-al doilea administrator executiv al SN Nuclearelectrica SA.

Potrivit sursei citate, întregul proces de recrutare a candidatilor-membri în Consiliul de Administratie s-a realizat cu asistenta consultantului Quest Advisors, firma selectata în prealabil de catre Oficiul Participatiilor Statului si Privatizarii în Industrie (OPSPI).

Membrii Consiliului de Administratie au fost alesi în conditiile prevazute de OUG nr. 109/2011 privind guvernanta corporativa a întreprinderilor publice, conform procesului de recrutare a candidatilor-membri în CA al SN Nuclearelectrica SA, initiat de Ministerul Economiei prin OPSPI, în cadrul Adunarii Generale a Actionarilor SN Nuclearelectrica SA din data de 25 aprilie 2013.agerpres.ro.

Cuvinte cheie: , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie