Regulamentul pentru atestarea verificatorilor de proiecte din sectorul gazelor naturale s-a modificat

 

In Monitorul Oficial nr. 259 din 9 mai 2013 a fost publicat Ordinul nr. 28/2013 al Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei privind modificarea Regulamentului pentru atestarea verificatorilor de proiecte si a expertilor tehnici pentru obiectivele/sistemele din sectorul gazelor naturale, aprobat prin Ordinul presedintelui Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei nr. 22/2013.

verificator proiecte gaze naturaleIn cadrul actului normativ se arata:
Regulamentul pentru atestarea verificatorilor de proiecte si a expertilor tehnici pentru obiectivele/sistemele din sectorul gazelor naturale, aprobat prin Ordinul presedintelui Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei nr. 22/2013, publicat in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 233 din 23 aprilie 2013, se modifica dupa cum urmeaza:

Calitatea de verificator de proiecte sau de expert tehnic se dobandeste prin examen, conform dispozitiilor Regulamentului privind organizarea si desfasurarea examenului de atestare a verificatorilor de proiecte si a expertilor tehnici pentru obiectivele/sistemele din sectorul gazelor naturale, aprobat prin decizie a presedintelui ANRE.

Organizarea examenului se face conform Regulamentului privind organizarea si desfasurarea examenului de atestare a verificatorilor de proiecte si a expertilor tehnici pentru obiectivele/sistemele din sectorul gazelor naturale, aprobat prin decizie a presedintelui ANRE.

Persoanele fizice care desfasoara activitati de verificare tehnica si de expertiza tehnica, precum si operatorii economici autorizati/licentiati sa desfasoare activitati in sectorul gazelor naturale vor duce la indeplinire prevederile prezentului ordin, iar entitatile organizatorice din cadrul Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei vor urmari respectarea acestora. Georgiana Matache, infolegal.ro.

Cuvinte cheie: , , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie